UPDATE | Maher keert terug; St. Jago langere tijd uitgeschakeld

RTV Utrecht wist vanmorgen al te melden dat Tommy St. Jago vandaag ontbrak op de training en naar alle waarschijnlijkheid morgen niet inzetbaar is tegen FC Groningen. Tim Reedijk van het Algemeen Dagblad gaat daar nu dieper op in en meldt dat de verdediger er een tijd niet bij zal zijn.

St. Jago, die deze week door onze lezers nog werd uitgeroepen tot beste speler van de eerste seizoenshelft, heeft een knieblessure opgelopen. “Hij is er naar alle waarschijnlijkheid een tijdje niet bij”, schrijft Reedijk. De journalist weet daarnaast dat ook Emil Bergström nog altijd aan de kant staat met een hamstringblessure.

Er is vandaag ook goed nieuws uit de ziekenboeg van FC Utrecht. Zo stond Maarten Paes vandaag na de harde botsing tegen Ajax weer op het veld. De doelman traint echter nog niet in groepsverband. Adam Maher keert daarentegen morgen wel weer terug in de wedstrijdselectie. De middenvelder stond een tijd aan de kant, maar kan morgen tijdens het thuisduel tegen de Groningers zijn opwachting weer maken.

bron: https://utrechtfans.nl/hoofdnieuws/update-maher-keert-terug-st-jago-langere-tijd-uitgeschakeld