Utrecht neemt de tijd in zoektoch naar nieuwe coach: ‘Zeker een reële optie’

Er bestaat een ‘reële kans’ dat René Hake het seizoen afmaakt als eindverantwoordelijke bij FC Utrecht. Dat vertelt Jordy Zuidam na het vertrek van John van den Brom, die aan een nieuw avontuur begint bij het Belgische KRC Genk.

De namen van een nieuwe trainer zingen al rond in Utrecht, maar Zuidam blijft kalm na het vertrek van Van den Brom. De club uit de Domstad wil geen overhaaste beslissingen maken.

Hake staat aanstaande zondag voor de groep tijdens de wedstrijd tegen Ajax en er bestaat een kans dat hij het seizoen af gaat maken in De Galgenwaard. “We schuiven ze nu niet voor niets naar voren”, geeft Zuidam aan in gesprek met FOX Sports. “Dat is zeker een reële optie. We willen dat alleen heel goed en weloverwogen doen. We hebben er nu voor gekozen om daar geen tijd aan te koppelen.”

Utrecht heeft naast Hake echter nog een lijstje met andere namen liggen en gaat de komende weken een beslissing nemen. “Het is ook zeker zo dat wij alle andere opties in kaart hebben en gaan overwegen om tot de beste beslissing te komen”, sluit Zuidam af.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/952728/utrecht-neemt-de-tijd-in-zoektoch-naar-nieuwe-coach-zeker-een-re-le-optie.html