Afellay klaar met FC Utrecht-directeur Zuidam: ‘Nee, ik heb niet opgenomen’

Ibrahim Afellay vertrok afgelopen zomer bij PSV en zit nu nog steeds zonder club. De 53-voudig Oranje-international wil graag nog door, maar zal dat in ieder geval niet doen bij FC Utrecht.

Afellay had een aantal keer contact met de club uit zijn geboortestad, maar is afgeknapt op technisch directeur Jordy Zuidam: volgens Afellay had deze beloofd om een keer te bellen, maar deed hij dit uiteindelijk niet. “Maar waarom moet je dan zeggen: ik ga je bellen, als ik je een paar keer tegenkom?”, vraagt de 34-jarige spelmaker zich hardop af bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. “Misschien was je beltegoed op dat moment op…”

Zuidam zocht in een later stadium alsnog contact, maar toen hoefde het al niet meer voor Afellay. “Hij heeft me nadien nog een aantal keren gebeld. Of ik opgenomen heb? Nee, ik heb niet meer opgenomen. Gedane zaken nemen geen keer”, klinkt het. “Als je idee├źn over iets hebt of wat dan ook, dan kom je niet met het voorstel om te gaan bellen.”

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/946595/afellay-klaar-met-fc-utrecht-directeur-zuidam-nee-ik-heb-niet-opgenomen-.html