Man City haalt Arzani terug uit Utrecht en stuurt hem meteen naar nieuwe club

Aan de verhuurperiode van Daniel Arzani bij FC Utrecht is vroegtijdig einde gekomen. Manchester City heeft de Australiër in overleg met Utrecht teruggehaald en verhuurt hem voor de rest van het seizoen aan het Deense Aarhus GF.

Dat meldt Utrecht via officiële kanalen. Arzani kwam in zijn periode in de Domstad tot vijf optredens in het shirt van de club. “Het is Daniel tot zijn eigen spijt en die van ons en Manchester City niet gelukt een vaste waarde te worden in het eerste elftal van FC Utrecht”, geeft technisch directeur Jordy Zuidam aan in een reactie op de clubwebsite.

“We zijn open en eerlijk naar elkaar geweest en kwamen samen met Daniel en Manchester City tot de conclusie dat het voor alle partijen beter is als Daniel elders voor zijn kansen gaat. We bedanken Daniel voor zijn inzet en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn loopbaan.”

De 22-jarige Arzani, die onder Bert van Marwijk zijn debuut maakte in het nationale elftal van Australië, vervolgt zijn loopbaan bij het Deense Aarhus.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/964302/man-city-haalt-arzani-terug-uit-utrecht-nieuwe-verhuurperiode-in-denemarken.html