FC Utrecht laat oog vallen op rechtsback (24): ‘Er kan zeker iets gebeuren’

FC Utrecht wil shoppen in Zweden, meldt VG. De club hoopt de Noorse rechtsback Aslak Fonn Witry van Djurgardens IF naar de Galgenwaard te halen. De interesse van Utrecht wordt door de Zweedse leiding bevestigd.

Witry is een 24-jarige rechtsback uit Noorwegen die naar verluidt openstaat voor een vertrek bij Djurgardens. Utrecht hoopt hem op te kunnen halen in Zweden. “Ze hebben interesse getoond en er is gesproken, maar we hebben het nog niet over de voorwaarden gehad en ze hebben ook nog geen bod gedaan”, zegt technisch directeur Bosse Andersson van Djurgardens tegen VG. “Maar er kan zeker iets gebeuren in januari. We zullen zien of hij naar FC Utrecht gaat.”

Witry speelde de afgelopen twee seizoenen bij Djurgardens. Daarvoor kwam hij vier jaar uit voor Ranheim uit Noorwegen en ook stond hij onder contract bij Rosenborg BK. Het contract van Witry loopt nog tot 2022.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/961078/fc-utrecht-laat-oog-vallen-op-rechtsback-24-er-kan-zeker-iets-gebeuren.html