Fraser, Van Bommel én Ten Cate gelinkt aan FC Utrecht: ‘Of een buitenlander’

John van den Brom is wel degelijk als een dief in de nacht vertrokken. Dat stelt clubicoon John van Loen, die Henk Fraser, Mark van Bommel én Henk ten Cate noemt als mogelijke opvolgers.

“Het was net als met Willem van Hanegem. Van den Brom is als een dief in de nacht vertrokken”, zegt Van Loen over de naar KRC Genk vertrokken trainer in het Algemeen Dagblad. “Het kan niet anders dan dat hij nattigheid moet hebben gevoeld. Anders ga je niet weg.”

Nu het seizoen volgens de oud-international ‘bijna is verpest’, moet FC Utrecht op zoek naar een nieuwe trainer. “Misschien moet FC Utrecht een buitenlandse trainer halen, maar Fraser en Van Bommel zijn het meest realistisch en haalbaar. Henk ten Cate zou ook goed kunnen, een man met knowhow, ervaring en veel aanzien.”

René Hake is wat Van Loen betreft géén optie na zijn openlijke sollicitatie. “Nee, en hij wordt het ook niet. FC Utrecht heeft iemand van buitenaf nodig, een trainer die met een schone lei kan beginnen. Er wordt veel gevraagd. Ze hebben nu twee weken de tijd. Ik hoop dat ze snel een nieuwe trainer aanstellen.”

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/953011/fraser-van-bommel-n-ten-cate-gelinkt-aan-fc-utrecht-of-een-buitenlander.html