Ramselaar is klaar met FC Utrecht-status: ‘Dit is bizar, het schiet niet op’

Bart Ramselaar is klaar met het grote aantal remises van FC Utrecht dit seizoen. In negen van de vijftien competitiewedstrijden moesten de Domstedelingen zich tevreden stellen met een punt.

Ramselaar is het zat. “Dit is bizar. Het schiet niet op met al die gelijke spelen”, zegt hij in De Telegraaf. “We zijn een beetje de koning van de gelijke spelen en kunnen tot nu de stap naar winnen te weinig zetten. Wij geloven erin dat we dat snel wel gaan doen en het zou mooi zijn als dat tegen Vitesse al gebeurt.”

FC Utrecht neemt het dinsdagavond op tegen Vitesse, dat meedoet in de top van de Eredivisie. Het verschil is veertien punten, maar Ramselaar ziet kansen. “Vitesse is favoriet, maar als wij ons niveau halen en goed met de kansen omgaan, kunnen we Vitesse verslaan.” René Hake, trainer van Utrecht, is het daarmee eens. “In de wedstrijden tegen de andere topploegen – AZ, PSV, Feyenoord en Ajax – hebben we een goed gezicht laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat we dat nu ook weer kunnen doen.”

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/962196/ramselaar-is-klaar-met-fc-utrecht-status-dit-is-bizar-het-schiet-niet-op.html