FC Utrecht-aanvoerder Janssen staat voor officiële rentree

Willem Janssen kan dinsdag na negen maanden afwezigheid zijn officiële rentree maken bij FC Utrecht. In het bekerduel met FC Dordrecht lonkt speeltijd voor de 34-jarige verdediger. “Ik reken er wel een beetje op, eerlijk gezegd”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Op 21 januari sloeg het noodlot toe bij Janssen. In het bekerduel met FC Eindhoven scheurde hij een kruisband af. Het was voor de verdediger al zijn tweede kruisbandblessure. Na maanden revalideren maakte Janssen eind vorige maand in een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag zijn officieuze rentree bij FC Utrecht. Dinsdag krijgt hij mogelijk meer speeltijd.
Advertentie

“Het is niet makkelijk om nu minuten te maken buiten officiële wedstrijden om, omdat je zelf een druk programma hebt en ik ook niet met Jong FC Utrecht mag meedoen. Dan moet het een keer gebeuren en ik hoop morgen”, vertelt hij tegen bovengenoemd dagblad. “Ik heb veel trainingsarbeid geleverd en nu drie weken alles meegetraind. Hoe lang dat is? Dat vind ik lastig in te schatten. Je moet wel rekening houden met een wissel. Ik heb vanaf eind januari geen 90 minuten meer gespeeld.”

bron: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/374438/fc-utrecht-aanvoerder-janssen-staat-voor-officiele-rentree/