Slecht nieuws voor Elia en Utrecht: ‘Onderzoek in ziekenhuis heeft dit aangetoond’

FC Utrecht moet het een aantal weken doen zonder Eljero Elia. De aanvaller liep in het duel met FC Groningen (2-2) een hamstringblessure op en moest de strijd vroegtijdig staken.

Utrecht maakt via officiële kanalen bekend het een tijdje zonder Elia te moeten doen. De 33-jarige aanvaller baalt van zijn blessure, maar richt zich op de toekomst. “In de thuiswedstrijd tegen FC Groningen heb ik een hamstringblessure opgelopen. Onderzoek in het ziekenhuis heeft dit aangetoond”, stelt hij in een korte reactie. “De verwachting is dat ik weken ben uitgeschakeld. Ik ga er mijn uiterste best voor doen om zo snel mogelijk weer fit te geraken zodat ik weer van waarde kan zijn voor de ploeg.”

Elia was de afgelopen periode een belangrijke speler in de plannen van trainer René Hake. Hij kwam dit seizoen in veertien Eredivisie-duels in actie en wist het net vooralsnog twee keer te vinden. Ook in de KNVB Beker speelde Elia twee wedstrijden mee.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/962105/slecht-nieuws-voor-elia-en-utrecht-onderzoek-in-ziekenhuis-heeft-dit-aangetoond.html