Van Bommel niet in beeld bij FC Utrecht: “Niet mee bezig”

René Hake krijgt momenteel het vertrouwen als hoofdtrainer bij FC Utrecht en hoeft voorlopig niet te vrezen voor een degradatie naar Jong FC Utrecht. De Domstedelingen zijn niet hard op zoek naar een vervanger van de onlangs naar KRC Genk overgestapte John van den Brom. Ook al zijn er enkele kandidaten de revue gepasseerd, wil FC Utrecht kijken hoe het met Hake loopt.

Er zijn inmiddels wel wat kandidaten langsgekomen, maar daar zette Utrecht steeds een streep doorheen. “Er hebben zich een aantal trainers aangediend”, vertelt eigenaar Frans van Seumeren bij Voetbal International. “Dat is wel fijn, want blijkbaar willen trainers graag bij ons komen. Dat was in het verleden wel anders.” Hij ontkent dat Mark van Bommel hoog op zijn wensenlijstje staat. “Ik heb hem helemaal nooit gesproken.”

Van Seumeren wil namelijk de kans geven aan René Hake. “We hebben gezegd dat we dat doen, dus moeten we hem langer dan één wedstrijd de kans geven. We zijn totaal niet bezig met een trainer. Stel dat we vandaag verliezen, is het niet zo dat hij wordt ontslagen.” FC Utrecht gaat vanmiddag op bezoek bij Feyenoord, de huidige nummer drie van de ranglijst.

bron: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/376179/van-bommel-niet-in-beeld-bij-fc-utrecht-niet-mee-bezig/