Laatste transfergeruchten FC Utrecht…

Men verwacht een transfer van Kerk voor een kleine 10 miljoen Euro. Namen van Lens (Besiktas), Jahanbakhsh (Brighton) zingen rond in de Galgenwaard, als eventuele vervangers maar dan via een huurconstructie.

Ook is FC Utrecht al enige tijd op zoek naar een centrale verdediger. Van Hecke vertrok naar SC Heerenveen en St. Jago maakte in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo nog geen geweldige indruk. Ook zou er nog belangstelling zijn voor Klaiber, de rechtsback die scoorde tegen VVV en ook een uitstekende indruk maakte. Daarvoor zou de rechtsback van VVV Venlo; Pachonik nog in beeld zijn. In Frankrijk heeft men ook een speler op het oog, het is alleen niet duidelijk of dat voor de centrale defensie of aanval bedoeld is.

Lonwijk, Velanas, Troupee zouden mogen uitzien naar een andere club, maar dan op huurbasis.

Urby Emanuelson tekent vermoedelijk bij in combi met een contract na zijn spelerscarrière bij de club. Men verwacht in de Eredivisie nog enkele transfers zodra Berghuis van Feyenoord verkocht wordt en als de belangstelling voor Senesi concreet wordt. En ook door de blessure van Botteghin. Bij AZ houdt men nog rekening met een uitgaande transfer van 1 van de sterkhouders (Stengs, Koopmeiners, Idrissi of Boadu), die men in Alkmaar qua financiën ook hard nodig hebben.