‘Kerk-transfer lijkt kwestie van tijd: Utrecht blijft hoog in de boom zitten’

Gyrano Kerk heeft dan wel een persoonlijk akkoord bereikt met Cagliari, FC Utrecht is er nog niet uit met de Italiaanse club. Kerk kan een contract tekenen voor vier seizoenen in de Serie A, maar het bod van Cagliari ligt nog te laag.

Utrecht is nog niet bereid te verkopen, aangezien het laatste bod van Cagliari zeven miljoen euro bedroeg. De club uit de Domstad wil ten minste tien miljoen euro ontvangen voor Kerk. Utrecht wil de selectie graag bij elkaar houden, maar gaat niet in de weg liggen als het gewenste bod op tafel komt voor Kerk, meldt Voetbal International.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat de aanvaller vertrekt bij Utrecht. Kerk kende een zeer succesvol seizoen in de Domstad. Hij maakte elf doelpunten en gaf twaalf assists. Clubs uit meerdere landen toonden interesse, maar alleen de Italiaanse clubs Cagliari en Hellas Verona zijn tot nu toe concreet. Kerk ligt nog drie seizoenen vast, hetgeen Utrecht een sterke onderhandelingspositie verschaft.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/945886/-kerk-transfer-lijkt-kwestie-van-tijd-utrecht-blijft-hoog-in-de-boom-zitten-.html?campname=highlighted-content&camplink=onderaan