Utrecht praat niet met mogelijke Van den Brom-opvolger: ‘Onder de indruk geraakt’

FC Utrecht heeft nog geen gesprekken gevoerd met mogelijke opvolgers van de naar KRC Genk vertrokken John van den Brom. Frans van Seumeren bevestigde eerder al dat René Hake, op dit moment eindverantwoordelijke bij de club uit de Domstad, ten minste tot de winterstop voor de groep staat.

Jordy Zuidam, de technisch directeur van Utrecht, geeft aan dat Hake een eerlijke kans gaat krijgen als trainer van het eerste elftal. “Dat doen we niet om tijd te kopen. René heeft zich bewezen binnen Utrecht. We zijn onder de indruk geraakt van wat hij bij Jong heeft gedaan en we denken dat hij de juiste persoon is voor de groep”, aldus Zuidam bij Een Berg Sport van RTV Utrecht.

“Dat gaan we de komende periode volgen en daarna gaan we de keuze voor de lange termijn maken. En misschien is Hake die oplossing wel”, vervolgt Zuidam. De namen van Fred Rutten, Henk Fraser en Mark van Bommel zingen rond in De Galgenwaard, maar Zuidam laat zich daar niet over uit. “Het zijn interessante namen maar misschien staan er wel andere op het lijstje. Het zijn verschillende types maar er zit wel een bepaalde lijn in qua karakter.”

Van den Brom vertrok vorige week naar het Belgische Genk, waar hij te maken krijgt met de Eredivisie-topscorer van vorig seizoen, Cyriel Dessers.