‘FC Utrecht ontvangt ‘serieuze biedingen’ voor Kerk: kans op toptransfer groter’

Een tweede Italiaanse club heeft zich bij FC Utrecht gemeld voor Gyrano Kerk, meldt De Telegraaf dinsdag. Cagliari is het vaarwater van Hellas Verona binnengedrongen en heeft een bod neergelegd in De Galgenwaard.

Het Algemeen Dagblad maakte onlangs melding van een bod van Hellas Verona, Cagliari bevestigde even later dat Kerk op de radar staat. Volgens De Telegraaf hebben de nummers 9 en 14 van het vorige Serie A-seizoen ‘serieuze biedingen’ gedaan. FC Utrecht wil echter de absolute hoofdprijs – naar verluidt zelfs tien miljoen euro – ontvangen voor Kerk, die nog drie jaar onder contract staat in de Domstad.

De Telegraaf sluit niet uit dat er voor het sluiten van de markt nog een ‘niet te weigeren bod’ binnenkomt. FC Utrecht wil Kerk het liefst behouden, maar de aanvaller staat er goed op in het buitenland na het topseizoen dat hij achter de rug heeft. De snelle aanvaller was in dertig officiële wedstrijden goed voor elf goals en twaalf assists.

bron: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/945842/-fc-utrecht-ontvangt-serieuze-biedingen-voor-kerk-kans-op-toptransfer-groter-.html