Transfer op komst: ‘Bagus Kahfi vliegt vandaag naar Nederland’

De transfer van het Indonesische talent Bagus Kahfi naar FC Utrecht is bijna officieel. Goed ingevoerde bronnen melden dat de jonge aanvaller vandaag op het vliegtuig naar Nederland is gestapt. In de komende dagen zal de deal zo goed als zeker openbaar gemaakt worden.

De speculaties over de overstap van Bagus naar de Domstedelingen zijn al lange tijd aan de gang. Na stugge onderhandelingen met zijn club Barito Putera werd er uiteindelijk een akkoord bereikt. De spits wordt als één van de grootste talenten van Indonesië gezien en het enthousiasme onder de Aziatische voetbalfans over de aanstaande transfer is dan ook groot.

Bagus Kahfi zal naar alle waarschijnlijkheid een contract voor anderhalf seizoen tekenen bij FC Utrecht, met een optie voor nog twee extra seizoenen. De spits zal vanavond voet op Nederlandse bodem zetten, nadat hij eerder de benodigde reisdocumenten verzamelde na meerdere bezoeken aan de Nederlandse ambassade in Indonesië.

De jonge aanvaller zal naar verluidt aansluiten bij Jong FC Utrecht. Eerder herstelde Bagus bij de club uit de Domstad van een zware enkelblessure. In de tijd waarin hij in Utrecht verbleef heeft de spits de directie dusdanig overtuigd dat er nu een contract voor hem klaar ligt.

bron: https://utrechtfans.nl/transfers-geruchten/transfer-op-komst-bagus-kahfi-vliegt-vandaag-naar-nederland